Nogometaši Posušja uveličali 91. obljetnicu NK Kutjevo

Nogometni klub Kutjevo svečano je obilježio 91. godinu svoga postojanja, a proslavu je uveličao prijateljskom utakmicom protiv HŠK Posušje.

Utakmicu su popratili mnogi gosti i navijači Kutjeva koji su na prekrasnom stadionu napravili odličnu atmosferu. Iako je rezultat bio u drugom planu, dodajmo da je utakmica završila bez pobjednika 1:1. Mijatović je bio strijelac za domaćine, dok je za kombinirani sastav Posušja precizan bio Josip Galić.

pks1362016 1

Nakon druženja na terenu, ekipe i svi prisutni su nastavili se družiti uz koncert legendarnog Miroslava Škore. Također je povodom Festivala Graševine 2016. održan bogat kulturno-zabavni program.

pks1362016 3

Na Trgu graševine održana je poznata i zanimljiva utrka traktora, tamburaški program, te u 21 sat koncert “Teške industrije.” Posjetitelji su mogli kušati vino, domaće specijalitete, koje su spremale 15-tak udruga ovog kraja kao što su lovci, folkloraši i drugi kuhani čobanac, sarmu i druge delicije. Za goste iz Posušja priređen je i posjet kutjevačkom vinskom podrumu, priopćeno je iz Ureda načelnika općine Posušje.

SirokiBrijeg.info