U utakmici 25.kola izabranici Lea Sliškovića gostovali su na Zgonama ,kod Troglava.

Odlična atmosfera u klubu i veliki niz bez poraza je nastavljen ,a odličnu partiju plavo-bijeli su pružili u Livnu.Slišković je poslao najjači sastav: Đerek, Ćuže, Kovač, Karamatić, Jukić, Čuić, M.Bešlić(C), Mandurić, Bilać, Stipić i D. Begić.

Posušje je odmah napalo i pokazalo tko će biti gazda u tuđem dvorištu. Igrala se tek 2. minuta susreta, a Danijel Begić pogađa za vodstvo Posušja. Plavo-bijeli nakon gola nastavljaju u istom ritmu, u 28min golman Troglava opet je morao po loptu u gol, a strijelac je Zdenko Bilać.

Sitni pasevi, trka,agresija nastavljeni su i dalje, u 39 min Troglav je potpuno potonuo, strijelac je Toni Kovač. Sa rezultatom 0-3 otišlo se na odmor, a malobrojni navijači zapljeskali su odličnoj predstavi posuških pulena.

U drugom djelu Dario Stipić (66min, 80min) režirao je sa svoja dva gola veliku pobjedu i veliko slavlje posuških navijača. Počasni pogodak djelo je Duvnjaka, koji je umanjio rezultat na 1-5. Đerek je nakon nevjerovatnih 435min savladan, što je uistinu veliki uspjeh za ovog mladog vratara Posušja.

Ovom pobjedom Sliškovićevi puleni priključili su se vodećim momčadima, a čak 10 utakmica uzastopno Posušje ne zna za poraz.

Sljedeće kolo na Mokri Dolac stiže Fk Klis iz Butorovića polja.

HŠK Posušje