Nakon pobjede nad Jadranom, pred izabranicima Lea Sliškovića prva je prava provjera.

Na press konferenciji NK Travnik šef stručnog stožera profesor Osmo Bajrić potvrdio je dolazak na Mokri Dolac. Također i klub s Mokorg Doca potvrdio dolazak Vezira na „zeleni dragulj“.

Posušje se nalazi u trećem tjednu priprema, a trener Posušja zadovoljan je dosadašnjim pripremama. Odigrali smo jednu pripremnu utakmicu koja mi je dosta toga pokazala, a utakmica u petak s vrlo jakim Travnikom zaista će biti pokazatelj na kojim pozicijama loše stojimo. Travnik je zaista vrlo jaka ekipa, koja se bori za ulazak u BH Telekom Premier Ligu. Oni su najavili da dolaze u punom sastavu na Mokri Dolac i to će im biti generalna proba za početak prvenstva. Mi ćemo se također jako dobro pripremiti, svaki dan radimo punim intenzitetom i nama će to biti generalka ma da prvenstvo počinje tek za tri tjedna.

Utakmica sa NK Travnik igrat će se 24.2.2017. na GS Mokri Dolac u Posušju sa početkom u 15:00h. Ovim putem iz kluba pozivaju sve navijače i simpatizere da dođu i podrže ovu mladu momčad koja će u prvenstvu voditi veliku bitku za ulazak u prvu ligu.

SirokiBrijeg.info