NK Travnik dolazi na Mokri Dolac odmjeriti snagu s nogometašima Posušja

Nakon pobjede nad Jadranom, pred izabranicima Lea Sliškovića prva je prava provjera.

Na press konferenciji NK Travnik šef stručnog stožera profesor Osmo Bajrić potvrdio je dolazak na Mokri Dolac. Također i klub s Mokorg Doca potvrdio dolazak Vezira na „zeleni dragulj“.

Posušje se nalazi u trećem tjednu priprema, a trener Posušja zadovoljan je dosadašnjim pripremama. Odigrali smo jednu pripremnu utakmicu koja mi je dosta toga pokazala, a utakmica u petak s vrlo jakim Travnikom zaista će biti pokazatelj na kojim pozicijama loše stojimo. Travnik je zaista vrlo jaka ekipa, koja se bori za ulazak u BH Telekom Premier Ligu. Oni su najavili da dolaze u punom sastavu na Mokri Dolac i to će im biti generalna proba za početak prvenstva. Mi ćemo se također jako dobro pripremiti, svaki dan radimo punim intenzitetom i nama će to biti generalka ma da prvenstvo počinje tek za tri tjedna.

Utakmica sa NK Travnik igrat će se 24.2.2017. na GS Mokri Dolac u Posušju sa početkom u 15:00h. Ovim putem iz kluba pozivaju sve navijače i simpatizere da dođu i podrže ovu mladu momčad koja će u prvenstvu voditi veliku bitku za ulazak u prvu ligu.

SirokiBrijeg.info