Ni rukometašice Katarine na svom terenu nisu uspjele zaustaviti pobjednički niz Gruđanki

Prvo poluvrijeme utakmice je proteklo u izjednačenoj igri sa u kojoj su se obje ekipe izmjenjivale u vodstvu da bi taj dio igre završio sa prednošću gošći 17:16. U drugom dijelu su se Gruđanke malo uozbiljile i odvojile u 51.minuti na solidnih +11 (33:22). Tada su očito u svojim glavama već bile završile utakmicu pa su dozvolile da do kraja domaća ekipa smanji ovu prednost na konačnih 31:37.

Utakmica koja nije imala nikakav rezultatski značaj je protekla u ležernoj igri grudske ekipe koja je očito mislima već bila na zadnjoj utakmici ove sezone koja će se odigrati u petak i na kojoj će biti proslava trećeg uzastopnog naslova prvakinja BiH. Ipak i ovakva igra je bila dovoljna za još jednu pobjedu i nova tri boda kojima je ukupno skor povećan na 55 u ovoj sezoni.

Curama i trenerici čestitke na pobjedi u zadnjoj gostujućoj utakmici ove sezone i puno sreće u završnoj utakmici u petak u 18.00 sati u Grudama kada se sastaju sa ekipom ŽRK Izviđač CO Ljubuški i kada će biti i svečanost dodjele pokala i medalja za najbolji ženski rukometni klub u Bosni i Hercegovini.

HRK Katarina Mostar – HŽRK „Grude“ Grude 31:37 (16:17)

HRK Katarina Mostar: Nikolina Petrović,Iva Vučić 4,Andrea Soldo 3,Maja Knezović 8, Josipa Šimunović,Matea Pandžić 4,Ivana Petrović,Ana Marija Slišković 3,Josipa Arapović,Martina Domić,Marija Gudelj 9

Trener:Kornelija Rajković
Sedmerci:5(3)
Isključenja:4 min

HŽRK „Grude“ Grude: Ana Križanac, Anđela Milas, Amanda Marić, Nikolina Čutura 14,Lara Šimić,Chiara Rimac 2, Ana Nikić 3, Ana Vrančić 9, Gabriela Gudelj 2, Matea Bandić, Andrea Prusina, Martina Kraljević 2,Klara Mikulić 4, Anđela Boras 1,Martina Vukanović, Ana Kondža

Trener: Zlata Zubac
Sedmerci:5(3)
Isključenja:- min

HŽRK Grude