ŠIROKI BRIJEG – “Lijepo vrijeme omogućilo je nastavak radova u ulici Antuna Mihanovića. U tijeku su radovi na izgradnji nogostupa te je ulica povremeno zatvorena za promet”, kazao je za radio Široki Brijeg, šef Službe za gospodarstvo, obnovu i razvitak Grada Širokog Brijega, Predrag Naletilić.

Nadalje kako navodi, ovih dana uslijedit će pripreme i za asfaltiranje spomenute ulice, odnosno kad dopuste vremenske prilike. Trenutno se odvijaju radovi na izgradnji kanalizacije u Puringajskoj i Frankopanskoj zajedno s priključnim ulicama nakon čega će uslijediti asfaltiranje spomenutih ulica. Nakon toga krećemo s izgradnjom dijela kanalizacije prema Oklajskoj i također rekonstrukciju vodonatapnog sustava u tom dijelu Grada.

Nakon završetka ovih radova sljedeća faza radova što se tiče kanalizacije nastavit će se na jugoistočnom dijelu Grada tj. od GSD Pecara preko industrijske zone oko Mepasa kao i dio grada koji gravitira spomenutom dijelu. U veljači planiramo raspisati i međunarodni natječaj za izgradnju prečistača te očekujemo na taj način ući u korak sa izgradnjom kanalizacije, kako bi završili ove projekte u dogledno vrijeme, kazao je za Radio Široki Brijeg, Predrag Naletilić.

SirokiBrijeg.info