Napustio nas je Miroslav Soldo – Srbinović, čovjek koji je živio Široki Brijeg i nogometni klub s Pecare!

Bilo je to vrijeme kada navijačima nije bio dozvoljen ulazak na stadion, ali neki su svoj klub voljeli više nego bilo što! Mnogi su tražili načine kako da svoj klub bodre, a najoriginalniji od sviju imao je Miroslav Soldo – Srbinović.

Nikada kada je bio u mogućnosti nije propustio s tribine da bodri i pokaže koliko volio svoj NK Široki Brijeg, pa tako nije propustio u tim vremenima, te je smislio način kako nadići tu prepreku, a kolege s portala Jabuka.tv taj trenutak zabilježile!

Njegov Široki Brijeg igrao je tog dana sa Tuzla City, a on je sa svojim prijateljem stajao na uzdignutoj kašiki bagera iza stadiona, i tako pokazao dečkima s Pecare kako vjerni navijač je tu i bodri ka novoj pobjedi.

Na žalost, 51-godišnji Miroslav Soldo – Srbinović ovog četvrtaka je preminuo, ostat će jedna velika praznina ljubavi koju je davao za svoj klub, klub koji se časno oprostio od njega objavivši ovu tužnu vijest…

“S velikom tugom i žalosti ovoga poslijepodneva primili smo vijest o iznenadnoj smrti 51-godišnjeg Miroslava Solde – Srbinovića. Pokojni Miro bio je primjer istinskog navijača i privrženika bojama NK Široki Brijeg. Nije bilo utakmice na kojoj nije bodrio momčad s Pecare. Bilo da se igrala natjecateljska, pripremna ili, pak, revijalna utakmica, Mirina podrška nikad nije izostajala.

Čak i u ova loša vremena, vremena koronavirusa koja su navijače odvojila od stadiona, Miro je našao način kako bodriti svoju momčad. Na utakmici protiv FK Tuzla City na otvaranju sezone iz kašike bagera je izvan stadiona navijao za plave, a ova je fotografija snimljena upravo na toj utakmici i ostat će kao vječna uspomena na jednog od najvećih i najprivrženijih navijača našega kluba” – objavili su iz NK Široki Brijeg.

SirokiBrijeg.info