NAJAVA: „Večer s gospodarstvenicima“ grada Širokog Brijega

U ponedjeljak, 27.2.2017. godine, s početkom u 18:30 sati u hotelu „Park“ u Širokom Brijegu održat će se „Večer s gospodarstvenicima“.

Prema podacima Federalnog zavoda za programiranje razvoja u posljednjih nekoliko godina Široki Brijeg se nalazi među najrazvijenijim općinama/gradovima u Federaciji Bosne i Hercegovine. Danas je na području našega grada oko 7.400 uposlenih. Osim gospodarsko, Široki Brijeg je i kulturno i športsko središte županije, ali i šire.

Zasluge za naprijed pobrojano u najvećoj mjeri pripadaju našim gospodarstvenicima, te stoga s ciljem zahvale, ali i otvaranja mogućnosti eventualnih proširenja gospodarskih kapaciteta i izgradnje daljnje suradnje organiziramo „Večer s gospodarstvenicima“. Ovaj susret je prigoda za razmjenu mišljenja i iskustava gospodarstvenika s jedne strane, i nas u lokalnoj upravi s druge strane, ali i prigoda za razmjenu iskustava između samih gospodarstvenika.

Program radnog dijela susreta je sljedeći:

Prezentacija stanja gospodarstva – BISNODE BH d.o.o. analitičko bonitetna kuća

Pregled aktivnosti i projekata u Širokom Brijegu – gosp. Ivan Jurilj

Mogućnosti financiranja poduzetnika Fed. Min. razvoja, poduzetništva i obrta – gosp. Jozo Bejić

Dijalogom do efikasnije javne uprave – EU PROLOCAL- gosp. Žarko Horvat

Pitanja i prijedlozi gospodarstvenika

Ovom prilikom upućujemo poziv svim širokobriješkim gospodarstvenicima, da se odazovu i dođu na ovaj susret, te da zajednički promišljamo kako poboljšati uvjete za daljnji razvitak gospodarstva i bolji život u Širokom Brijegu.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Uredu gradonačelnika, na mail: ured.gradonacelnika@sirokibrijeg.ba ili tel: 039/702-801.

SirokiBrijeg.info