NAJAVA: Poziv na seminar i najava početka dodjele besplatnih sadnica smilja na područja Širokog Brijega

ŠIROKI BRIJEG – Udruga Zaboravljeni branitelji ŽZH organizator besplatne dodjele sadnica smilja obavještava sve buduće kooperante s područja Grada Širokog Brijega, kako će dana 18.03.2016 godine(petak) s početkom u 19 h održati seminar u kino dvorani Borak u Širokom Brijegu.

Na seminaru voditelji projekta besplatne dodjele sadnica gosp. Vlado Marušić Predsjednik udruge Zaboravljeni branitelji ŽZH i gosp. Vjekoslav Dragoja Predsjednik Udruge Zaboravljeni branitelji – Podružnica Posušje izvijestiti će nazočne o datumu početka dodjele sadnica smilja, uvjetima koje budući kooperanti trebaju ispuniti, a koji uvjeti su već unaprijed dogovoreni s kooperantima, te će istim dati primjerak izjave kojom će obrađivati zemljište na kojem će saditi smilje, primjerak ugovora o otkupu smilja, te ponuđenim paketima dodjele sadnica smilja, kao i svim drugim uvjetima buduće suradnje organizatora besplatne dodjele sadnica smilja s budućim kooperantima.

Stoga, Vas molimo da obvezatno prisustvujete zakazanom seminaru, a ovom prigodom pozivamo i sve druge zainteresirane branitelje, nezaposlene mlade osobe da prisustvuju ovom seminaru koji će biti od velike koristi za sve a ponajviše za zajednicu u kojoj žive, navodi se na kraju priopćenje organizatora.

SirokiBrijeg.info