NAJAVA: Poziv na akciju u Širokom Brijegu – „Daj i ti svoj doprinos za zdraviji i ljepši okoliš“

Udruga Inicijativa za Široki Brijeg ovo ljeto organizira akciju pod nazivom „Daj i ti svoj doprinos za zdraviji i ljepši okoliš“. Ovakva akcija je jedinstvena i na ovaj način želimo potaknuti naše mlade na odgovorno ponašanje u prirodi. Naša udruga organizira događaj dana 19.8.2017., subota, na Gradskom bazenu u Širokom Brijegu s početkom u 16h.

Vaš zadatak je sljedeći:

Organizirajte svoju ekipu, bilo to ekipa iz ulice, razreda ili slično. Prijavljujete svoju ekipu na dolje navedene brojeve. Ekipa koja skupi najviše papira osvaja pobjedničko mjesto, a samim time i glavnu nagradu. Svi ostali sudionici u ovom našem projektu će biti prigodno nagrađeni raznim sportskim rekvizitima koje smo pripremili.

Sva količina papira koja bude skupljena ide poduzeću „Duga“ iz Biograca. Poduzeće posjeduje najmoderniji reciklažni centar i na taj način svi zajedno možemo dati svoj doprinos ovom projektu.

Na Gradskom bazenu biti će organizirano veliko druženje za sve sudionike, uz razne igre i natjecanja, pod budnim okom naših članova. Također, pozivamo sve roditelje na druženje, da zajedno sa svojom djecom daju potporu ovoj akciji. Svaka ekipa se obavezno mora prijaviti, a to može učiniti na brojeve:

063/477-895; 063/327-847

Vaša Inicijativa za Široki