NAJAVA: I ove godine u Širokom Brijegu “Večer s gospodarstvenicima”

U ponedjeljak, 26.2.2018. godine, s početkom u 19:00 sati u hotelu „Park“ u Širokom Brijegu održat će se tradicionalni susret „Večer s gospodarstvenicima“.

Središnja tema ovogodišnjeg Susreta je Gospodarstvenici i prostorno planiranje s posebnim osvrtom na Projekt brze ceste Mostar – Široki Brijeg – Grude – Granica RH i aktualne prostorno-urbanističke planove. Ujedno će to biti i prigoda za upoznavanje gospodarstvenika s najnovijim Izvješćem o stanju gospodarstva u Širokom Brijegu i Županiji, o aktualnim projektima, EU fondovima i mogućnostima za apliciranje projekata od strane poduzetnika.

Program radnog dijela susreta je sljedeći:

Pregled stanja gospodarstva Širokog Brijega i Županije,

Prezentacija projekta brze ceste Mostar – Široki Brijeg – Grude – Granica RH i aktualni prostorno-urbanističkih planovi,

EU fondovi i poduzetnici, prezentacija projekta ADRIATIC CANYONING,

Pitanja i prijedlozi gospodarstvenika

Pozivamo sve širokobriješke gospodarstvenike da se odazovu i dođu na ovaj tradicionalni susret, te da zajednički tražimo načine za daljnji razvitak gospodarstva i ljepši život u Širokom Brijegu.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Uredu gradonačelnika na tel: 039/702-826, ili na e-mail: ured.gradonacelnika@sirokibrijeg.ba.

SirokiBrijeg.info