Još je malo vremena ostalo do trenutka kada ćemo svi zajedno pjevati velike Bebekove hitove u Posušju.

U ponedjeljak, 12. kolovoza posuški Trg hrvatskih branitelja biti će poprište mnogih Posušana i njihovih gostiju iz Hercegovine, Bosne i Dalmacije koji će imati priliku uživati uz velike hitove kao što su „Tijana“, „Laku noć svirači“, “Sinoć sam pola kafane popio”,“Oprosti mi što te volim“, pa sve do novijih “Ono nešto naše”, „100 sam dana pio“, „Ja po kafanama“ i mnogih drugih.

Predgrupa je domaći bend Sjena. Kao i svih ranijih godina, zahvaljujući generalnom sponzoru tvrtki Planet d.o.o iz Posušja, uz potporu općine Posušje. Ulaz je slobodan, a spektakl počinje u 21 sat.

Bebek, jedan od najpoznatijih pjevača sarajevskog kultnog benda Bijelo dugme je nakon odlaska iz ovog poznatog benda, ostvario uspješnu solo karijeru. Brojni internacionalni nastupi, osvojeni Porini, kao mnoge druge glazbene nagrade, samo govore o veličini ovog pjevača koji broji brojne fanove svih generacija.

Bit će ovo jedna vrhunska noć sa poznatim hitovima koje ćemo svi zajedno pjevati i s kojima će Posušje odjekivati.

Također, želimo naglasiti kako ovaj koncert, osim kulturno-zabavnog spektakla, ima svoj humanitarni karakter. Naime, sredstvima od koncesije za prodaju pića nabaviti će se uređaj/pomagalo za potrebe Neurorazvojnog odjela namijenjenog rehabilitaciji djece s poteškoćama u razvoju Doma zdravlja u Posušju. Ovom donacijom želimo barem malo pomoći onima kojima je to najpotrebitije, poručili su organozatori.

SirokiBrijeg.info