Mladić i djevojka poginuli su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila protekle noći na magistralnom putnom pravcu Banja Luka-Jajce, u mjestu Brenica.

Poginuli su Miloš Trivunčić (1996.) iz Šipova i Rafaela Marić (1994.) iz Gruda, kada je utomobil “golf 2”, kojim je upravljao Ilija Gajanović (1994.) iz Šipova, oko 00.50 sati, sletio s kolovoza u korito rijeke Vrbas.

Uviđaj na mjestu prometne nesreće obavila je dežurna tužiteljica Okružnog tužiteljstva Banja Luka Gordana Radujko, zajedno sa pripadnicima Stanice javne sigurnosti Mrkonjić-Grad.

Tužiteljica je naložila da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rješavanja svih okolnosti prometne nezgode, potvrđeno je iz banjalučkog Okružnog tužiteljstva.

Naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalih koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, objavila je Fena.

Glas Srpske javlja da su stradali na istom mjestu, odnosno samo nekoliko stotina metara dalje od mjesta gdje su prije mjesec dana dva automobila sletjela, kada je troje poginulo.

SirokiBrijeg.info