Mladi reprezentativc Hrvatske Marko Marić posjetio gradonačelnika Miru Kraljevića

ŠIROKI BRIJEG – Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević primio je Marka Marića mladog reprezentativca Hrvatske koji se nalazi na kratkom odmoru u Širokom Brijegu.

„Lijepo mi je ovdje, te sam iskoristio prvenstvenu stanku i na nekoliko dana s roditeljima došao u Široki Brijeg“, rekao je Marko Marić zahvalivši se gradonačelniku Kraljeviću na prijamu. Gradonačelnik Kraljević poželio je Mariću uspješnu karijeru, te izrazio zadovoljstvo što mladi Marić iako rođen u Austriji rado dolazi u Široki Brijeg i ponosno ističe svoje korijene i koristi svaku prigodu da boravi u rodnom gradu svojih roditelja.

marićkraljević 29122015 1

Marko Marić vratar je njemačkog TSG 1899 Hoffenheima, a trenutno je na posudbi u poljskom Lechia Gdańsk. Prve nogometne korake prošao je u školi nogometa SK Rapid Wien, pa sve do lipnja ove godine kada je prešao u Hoffenheim, koji ga je posudio u Lechiju Gdanjsk, momčadi koja se natječe u najvišem rangu poljskog nogometa, a gdje je prvi vratar. Ovaj mladi dvadesetogodišnji perspektivni vratar bio je član prve momčadi Rapida već sa 16 godina. Marko je nastupao za mlađe kategorije hrvatske nogometne reprezentacije i to u kategoriji za igrače do 16 godina starosti (U16), a potom i U17, U18, U19.

Grad Široki Brijeg