Mirko Hrgović: Reprezentativna stanka nam je došla u pravo vrijeme

Nogometaši Širokog Brijega reprezentativnu stanku iskoristit će za nastup na 25. Memorijalnom turniru ”Ante Bruno Bušić” u Vinjanima Donjim.

Na turniru u Imotskom polju odigrat će dvije utakmice i dodatno ”brusiti” formu pred nastavak prvenstva i domaći susret s banjalučkim Borcem.

Za prvog ”sparing partnera” imat će domaće Vinjane, članove Prve županijske nogometne lige Splitsko-dalmatinske, na današnjem otvorenju turnira u 16.30 sati na igralištu Dovica. Odmah nakon njih, u drugom polufinalnom susretu, snage će odmjeriti novi hrvatski prvoligaš Rudeš i mostarski Zrinjski.

”Ova reprezentativna stanka nam je došla u pravo vrijeme. Kako smo zbog nastupa u Europi ranije krenuli s pripremama, ovu stanku smo iskoristili da malo osvježimo momčad”, istaknuo je Mirko Hrgović, pomoćni trener u stručnom stožeru kluba s Pecare, u izjavi za Bljesak.info.

”Na turniru u Vinjanima Donjim fokus će biti na mladim igračima i igračima koji su manje igrali u dosadašnjim utakmicama, tako da im je ovo ujedno i prilika da skrenu pozornost na sebe. Prvenstvo je dugo, želimo imati što veći broj igrača na dispoziciji”, dodao je Hrgović.

Završnica turnira u Vinjanima Donjim igra se u nedjelju. Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u 16.00 sati, a finalna utakmica u 18.30 sati.

25. Memorijalni turnir ”Ante Bruno Bušić”:

Petak, 1. rujna 2017.

16.30 | NK Vinjani – NK Široki Brijeg
19.00 | NK Rudeš – HŠK Zrinjski

Nedjelja, 3. rujna 2017.

16.00 | Utakmica za treće mjesto
18.30 | Finale

Bljesak.info