Zadnju ovogodišnju utakmicu pred svojim navijačima u subotu će odigrati grudske rukometašice. Na oproštaju od ove rukometne godine ugostit će odlučnu ekipu Mire iz Prijedora.

Prijedorčanke su trenutno na 4.mjestu premijerligaške ljestvice i ove jeseni igraju odlično. U sezonu su ušle znatno pojačane povratkom Azre Bašanović, jedne od najefikasnijih igračica Premijer lige te odličnom vratarkom Bogdanom Sekulić. U dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarile su 6 pobjeda i samo tri poraza ,a i u KUP-u BiH su već jednom nogom u četvrtzavršnici nakon gostujuće pobjede u 1.utakmici 1/8 KUP-a protiv ŽRK Doboj.

Ekipa HŽRK Grude je u dosadašnjem dijelu sezone uspjela ostvariti potpuni uspjeh ,ostvarivši svih devet pobjeda i također je već gotovo osigurala plasman u četvrtzavršnicu KUP-a BiH. Iako je tempo igranja zadnjih tjedana veoma zahtijevan jer se igra subota-srijeda, Gruđanke su tjelesno dobro spremne i za sada uspješno idu ka naslovu jesenskog prvaka BiH.

Ova utakmica je svakako jedan od dva derbija ovog kola. Obje ekipe igraju brz i efikasan rukomet te imaju dosta kvalitetnih ekipa što nam garantira dobru rukometnu predstavu.

Grudske rukometne prvakinje pozivaju svoje navijače i sve ljubitelje rukometa da u subotu dođu i pomognu im da odigraju što bolju utakmicu, a one obećavaju da će kao i uvijek ostaviti srce na parketu.

SirokiBrijeg.info