Mili Marušić: Zahvala i oproštaj od petogodišnjih video priloga na portalu SirokiBrijeg.info

Mnogi su portal SirokiBrijeg.info pamtili po “kontroverznosti” zbog stvari kaje je objavljivao jer je bio neovisan medij i nikome nije virio “iz guzice”. Priče su stvarane i koje su se događale, dolazile do ušiju onih do kojih su trebale i stići, ali i Vas kao čitatelja i pratitelja, pa se stvarala nerijetko i misao u mnogim glavama kako samo iznosimo “crne i loše stvari”, ali to nije ni blizu istine jer su Vas isključivo takve stvari više privlačile i stvarale teme “uz kavu” jer puno toga niste mogli upratiti na drugim medijima, a u stvari kada se sve zbroji, preko 70% priloga je bilo pozitivno i pozitivno kritičkih.

Kako bi Vas u to uvjerio, kroz ovih pet godina postojanja, na službenoj Facebook stranici portala SirokiBrijeg.info od 21.12.2020. do 1.1,2021.godine moći ćete upratiti svaki dan po pet video priloga iz svake godine po jedan (od 2015.do 2020.g.) nasumičnim redoslijedom i odabirom koje smo kroz te godine prezentirali na portalu SirokiBrijeg.info.

Kroz svo to vrijeme bili smo na sportskim, kulturnim, političkim, kriminalnim, društvenim i još mnogim drugih događajima na koja se malo tko usudio kročiti. Bili smo često “na rubu provalije” kako bi Vam prezentirali što kvalitetniji kadar i kako bi vidjeli ispred svojih ekrana situaciju kojoj smo mi uživo nazočili, slikovito rečeno donosili smo kadrove koje smo i mi gledali!

Nastojali smo biti Vaš pogled u realnu situaciju bez cenzure, koliko god je to bilo moguće. Nastojali smo biti jedinstveni i ne kopirati nikoga. Nastojali smo zabilježiti što više toga kako bi povijest jedna i jedno vrijeme iza nas ostalo ne samo u izbljedjelom sjećanju, nego i kroz “živi” snimak!

Puno je tih pet godina, kao i preko 1.000 video priloga što nije malo, a u kojima se nalazi jako, jako puno događaja iz Vaše prošlosti koju ste prošli! Događaji na kojima smo se svi skupa zabavljali, plesali, pjevali, svađali, smijali, plakali…. događaji koji su dio naše povijesti i koji se nikada više ponoviti neće jer su se “odigrali” u određenim trenucima, u trenucima u kojima je svatko imao priliku tada birati kako će se tijek nastavljati.

Snimke će se isto nastaviti, događaji novi događati, život teći dalje jer tako jednostavno biti mora, koliko se god trudili i pokušali sve to zaustaviti ili vratiti unatrag, na kraju nikada ne bude kako je planiramo!

Uđite na YouTube kanal Mili Marušić, besplatno se pretplatite i gledajte većinu video priloga koji su obilježili Vaših zadnjih pet godina i više. Ne sumnjam kako će se tu naći jako puno događaja na koje ste zaboravili i ponovno ih se prisjetiti, jer uspomene trebaju ostati zabilježene kakve god one bile!

Vjerujte kako ima još jako puno uspomena što do sada nisu objavljene javno, a vrijeme je pred nama kao i to da Vam ih prikažemo.

Hvala Vam za svih pet godina što ste pratili moje video priloge na portalu SirokiBrijeg.info, hvala na dobrim i lošim kritikama, hvala na suradnji, al me se nećete riješiti tako-lako!

Mili Marušić