Nakon 2013. godine, Hrvatska ponovno ima braću na jednoj košarkaškoj reprezentativnoj akciji. Riječ je o naša dva talenta, braći Drežnjak, Mateu i Dariju, koji su u protekloj sezoni bili jedni od najzaslužnijih za desetu titulu koja je stigla na Pecaru.

Nažalost, i za ovakvu lijepu priču postoje oni koji su tu da bi je pokvarili iz samo njima znanih razloga. Nakon što je Veljko Mršić objavio da će naš košarkaš D.Drežnjak biti među putnicima u Kinu, mnogi bošnjački mediji, kao i njihovi čitatelji su “osuli rafalnu paljbu” prema MVP-u BiH lige u protekloj sezoni, kako samo oni to znaju i umiju, a vjerujemo kako su i učeni od malena za takve stvari. Moglo je se tu pročtati puno ružnih komentara, psovki kakve samo oni znaju izgovoriti i napisati na račun našeg igrača koji to nije zaslužio, psovke i ružne riječi su upućene i prema našem klubu i gradu, ali mi smo na to sve u ovoj državi navikli.

Ovim putem, mi kao NAVIJAČKA STRANICA našeg kluba želimo pružiti podršku našem košarkašu, i poručiti mu da će širokobriježani i svi navijači, simpatizeri i pratitelji HKK Širokog biti uz njega za vrijeme ovakve “rafalne paljbe”!

Dario jeste do svoje šesnaeste godine igrao za reprezentaciju BiH, ali iskoristio je SVOJE KOŠARKAŠKO PRAVO da promijeni reprezentaciju nakon što napuni 21 godinu, i odabrao je Hrvatsku. Hrvatsku na koju mi Hrvati iz Bosne i Hercegovine, države tri konstitutivna naroda, imamo pravo, i uvijek će nam biti na prvom mjestu koliko god to nekima smetalo. I dok takvi ljudi, ako ih se može time nazvati, zamaraju svoju glavu razmišljajući, tko će smisliti ružniju psovku, i istu napisati, bolje bi im bilo da se zamisle zašto je to tako jer “za ljubav je potrebno dvoje”, a očigledno nekima to nema kada doći u glavu, jer su zauzeti smišljanjem i pisanjem ružnih psovki na račun naših košarkaša, našeg kluba i grada.

FB HKK Široki – ponos Hercegovine