Mepas i Europrodukt Crnač večeras u velikom finalu MNT “Crnač 2016.”

ŠIROKI BRIJEG – Sinoć su u SC Crnač odigrane polufinalne utakmice gdje smo doznali finaliste koji će danas dokazati i pokazati sav svoj dosadašnji trud da dođu do željene završnice.

Rezultati:

20:30h – Mepas vs Obuća Bema Banja Luka – 7:3
22:00h – Stolac vs Europrodukt – 2:4 (1:1)

Ekipa iz Banja Luke jednostavno nije mogla napraviti ništa protiv ekipe Mepasa koja je danas dodatno pojačana Jelovčićem, Šavijom, Babićem i Božinovićem. Zanimljivo je da je Obuća Bema od početka utakmice igrala tzv. vratar-igrača, u nadi kako će na taj način uspjeti savladati ekipu Mepas. No, efekt je bio potpuno suprotan, ekipa Mepasa je iskoristila takvu igru na najbolji način, te su dosta lako postigli svoje pogotke. Pogotke za Mepas postigli su Saša Babić, Ante Ćorluka (3), Franko Bilić (2) i Toni Jelavić, a za Bemu Boris Malčić, Slaven Đurić (2). Ekipa Mepasa tako ponovno ima priliku braniti naslov.

U drugoj utakmici gledali smo očekivano tvrdu i neizvjesnu utakmicu, utakmicu u kojoj je svaka ekipa imala svoj period dominacije i šansi. Europrodukt golom Ante Mihaljevića dolazi u vodstvo dok ekipa Stolac preko Emraha Sarića dolazi do izjednačenja. Sreća večeras nije bila na strani ekipe Stolac, nakon što su u četvrtfinalu savladali ekipu Korak upravo preko kaznenih udaraca, te je tako ekipa Europrodukta osigurala reprizu prošlogodišnjeg finala, utakmicu protiv ekipe Mepasa. Ostaje nam za vidjeti mogu li ove godine s obzirom na izmijenjen sastav doći do naslova.

Raspored utakmica za subotu 9. 7., finalna večer:

20:30h – UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO – Obuća Bema Banja Luka vs Stolac
21:30h – Revijalna utakmica
22:00h – FINALE – Mepas vs Europrodukt Crnač

Nakon finalne utakmice glazba uživo!

SirokiBrijeg.info