VINKOVCI – Širokobriježanin Matej Karačić (23) definitivno je novi igrač vinkovačke Cibalije, povratnika u društvo najboljih klubova “Lijepe naše”.

Nakon što se po završetku prošle sezone našao na popisu prekobrojnih kod Slavena Muse, sada već bivšeg trenera Širokobriježana, ovaj daroviti mladić je pristupio pripremama vinkovačkog kluba, a nakon što je već u prvoj pripremnoj fazi zadovoljio tamošnju struku na čelu s provjerenim znalcem Stankom Mršićem potpisao je dvogodišnji ugovor sa svojim novim klubom.

“Nadam se da ću se dobrim igrama, kao i radom na treninzima dopasti struci, te doprinijeti Cibaliji u ostvarenju primarnog cilja, a to je svakako opstanak u društvu najboljih hrvatskih klubova” – kazao je prilikom potpisivanja ugovora Matej Karačić, što bi stručnjaci rekli jedan polivalentan igrač koji može igrati i na desnom bočnom, kao i krilnoj poziciji, pa po potrebi i na zadnjem veznom, piše portal Dnevno.ba.

U Širokom Brijegu su imali prejak igrački kadar ovog ljeta, te su odlučili da je Karačić “tehnološki” višak, pa mu stoga, navodno, nisu pravili značajnije probleme prilikom odlaska s Pecare!

Karačićevi prijatelji vjeruju kako će se ovaj momak, koji je prošao kompletnu omladinsku školu širokobriješkog kluba, jednog dana ipak vratiti u staro jato, pa ako ništa drugo tu gdje je i započeo karijeru objesiti kopačke o klin.

Dnevno.ba