Martina Mlinarević-Sopta objavila tužnu vijest kako kreće u neizvjesnu borbu s rakom

Martina Mlinarević-Sopta, bh. književnica i internet kolumnistica poznata po svojim tekstovima bez ‘dlake na jeziku’ jutros je na svom Facebook profilu objavila post koji je dirnuo i rastužio mnogobrojne fanove.

Naime, Martina je napisala kako joj je nedavno otkriven malignitet na dojci te kako kreće u neizvjesnu borbu s rakom. Brojni fanovi poželjeli su joj sreću i brz oporavak iskazujući joj veliku podršku u predstojećoj borbi, javlja LJportal.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

Dragi moji prijatelji, vazda brutalno iskrena pa tako i sada, da vas izvjestim da sa iznenadnom i šokantnom dijagnozom maligniteta na dojci krecem danas na put neizvjesnosti i borbe izvan zemlje, a koji ce ukljucivati operaciju i popratne terapije za dokrajcit ovo govno. Htjedoh samo da osobno saopcim razlog mog buduceg izbivanja, a i da znate ako vam po komsiluku mozda stigne vijest da mrijem, da to nije tocno, jer ovakvim likovima nije zgodno ni umrijeti. Da ovim putem zahvalim doktoru koji je izvan ove galaksije, dr. Alenu Humackicu na beskrajnoj pozrtvovnosti i zalaganju. Mojoj sjajnoj obitelji i prijateljima. I da zamolim djevojke i zene, ostavite pare za neku trendi majicu ovaj put za UZV, ispregledajte dojke, jer bez ikakve prijasnje obiteljske anamneze, bez kvrzice i ciste, a samo sa pojavom iscjetka prije 20ak dana, moj zivot se izvrnuo naopacke. Otidjite se pregledati, jos danas. I cuvajte se silno. Takodjer se izvinjavam za kasnjenje knjiga u ovom proteklom razdoblju svima koji su narucili, kao i u narednom, te molim za razumijevanje. Povlacim se u mir i sigurnost rova koji ce mi trebati za ovaj fajt. Znam da zvucim ko biva hrabro, a znam da me znate. Zato pogurajte u mislima koji atom snage ovom plački. A kad se vrnem napravit cemo najjacu bezsisnu festu ikad, obecajem.

p.s. Kolegice, u ime portala SirokiBrijeg.info pružamo ti podršku u borbi protiv ove napasti koja sve više uzima zamaha među nama običnim ljudima i želimo ti što brži oporavak. Da budeš jaka i hrabra kao što si bila svih ovih dosadašnjih godina.