Telekom Veszprem ostvario je drugu pobjedu u samo 24 sati na domaćem terenu u “Veszprem Areni”. Mađarski prvaci rutinski su uspjeli pobijediti Izviđač Central Osiguranje 36:31 (21:11).

Od samog početka Mađari imaju vodstvo te uz raspoloženog vratara Adama Borbelya (19 obrana), do poluvremena odlaze na +10 – 21:11.

Momčad Izviđače budi se u nastavku susreta, te 11. minuta prije kraja dolaze na -4 (29:25), ali prostora za iznenađenje nije bilo, završilo je 36:31.

Kod Izviđača najraspoloženiji je bio David Mandić sa šest golova, dok su Čutura i Grbavac postigli po pet, kod domaćina Marguc je postigao 8, Blagotinsek 6 golova.

Zdenko Grbavac, trener Izviđača:

Igrali smo dobro, unatoč činjenici da smo bili malo uplašeni od domaće momčadi. Ipak, uživali smo igrajući ovdje. U drugom poluvremenu smo prevladali naš strah i igrali prilično dobro. Sve u svemu sam zadovoljan načinom na koji smo igrali danas.

Kristijan Jarak, Izviđač:

Bili smo impresionirani Veszpremom u prvoj polovici, jer su oni veliki tim. Kasnije smo odigrali bolje, pogotovo u drugom poluvremenu. Mislim da možemo biti zadovoljni konačnim rezultatom. Čestitam Veszpremu.

Ljportal.com