Ljubuški portal “LJportal.com” slavi 7 godina postojanja!

LJUBUŠKI – “Prije sedam godina, 1. veljače 2009. godine, s radom je počeo Ljubuški portal, koji je nastao s idejnom vizijom praćenja događaja vezanih za Ljubuški i okolicu, te smo kroz proteklih sedam godina pronašl put do svoje ciljane publike. Nastojali smo, a to ćemo činiti i u buduće, približiti Ljubuški svima vama koji živite tu, ali i biti poveznica svima onima koje je život odveo iz ovog kraja, pa smo tako u proteklih sedam godina objavili oko 15.000 članaka.

Prema Google Analytics-u od pokretanja do danas smo ostvarili više od 6,5 milijuna posjeta, a posjetitelji nam dolaze iz svih krajeva svijeta, od BiH i Hrvatske (koje čine 85% ukupnih posjetitelja) preko Njemačke, UK, Švicarske, Norveške do SAD, Kanade i Australije” – stoji između ostaloga u priopćenju portala LJportal.com povodom sedme godišnjice njihovog djelovanja.

Ovom priliko portal SirokiBrijeg.info koji prepoznaje njihov trud, rad i zalaganje kao i koji često prenosi vijesti i informacija s istoga, čestita svoj ekipi i novinarima koji na njemu rade i želimo vam Sretan 7. rođendan, kao i to da nastavite biti dobri kao i do sada u informiranju svojih sugrađana, kao i cjelokupne javnosti.

Uredništvo portala SirokiBrijeg.info