Ljubuški Zaboravljeni branitelji žestoko odbacuju sve današnje dogovore u Širokom Brijegu između Vlade Marušića i ministra Mladen Begića.

Nije bio nikakav dogovor, niti nam je bilo na kraj pameti da se bilo tko od nas sastaje i pregovara bilo s kim do konačnog ozakonjenja Rezolucije branitelja! izričit je, za ljubuski.info, bio Drago Grbavac predsjednik UZB BiH, i nastavio:

Ovo sam večeras na Bijači kazao i našim članovima iz Širokog, Posušja i Gruda, koji su došli nama u šator ispred svojih podružnica.

Ogorčeni smo postupanjem ovih podružnica s kojima smo proteklih dana u detalje razradili plan za današnje aktivnosti.

Kako nećemo biti ogorčeni, nisu ni pokušali nešto blokirati, ali nisu ni pokušali neko se vrijeme barem vrtiti oko dogovorenog mjesta, napustili su dogovor i nama na leđa natovarili dodatnih tristo specijalaca, koje su oni trebali zadržavati.

Mi Ljubušaci ne odstupamo ni pedlja od svojih namjera, ulazimo u ledenu besanu noć i vrebamo svaku priliku blokirati auto cestu ili ulaz na nju!

Drago Grbavac je, nakon izajve za ljubuski.info, otišao put Mostara, gdje će gostovati uživo u trećem Dnevniku FTV u 22 sata.

Pogledajte video zapis:

Ljubuski.info