Ljubav je na selu i podrška od “Plave revolucije”!

ŠIROKI BRIJEG – HDZ BiH godinama je pobijeđivao na izborima u širokobriješkom kraju, a pobjeđivao je prvenstveno zahvaljujući “Plavim štrumfovima” s Visoke Glavice, odnosno obitelji Lijanović koja je prije kojih 15 godina osnovala Narodnu stranku Radom za boljitak, koja je imala samo jedan cilj – održati sve ove godine HDZ na vlasti, piše portal Dnevno.ba.

Dakako, Lijanovići su se na poseban način “omrsili”, a žrtveni jarac je ispao samo najmlađi od braće – Jerko, za kojeg se smatralo kako je glavni među “štrumfovima”, međutim ovih dana širokobriješka javnost se razuvjerila, odnosno spoznala da glavni nije Jerko nego Gradonačelnik najmanjeg bh grada Miro Kraljević koji je umjesto gvardijana fra Tomislava Puljića došao “blagosloviti” najnovije otvorenje restorana “Borak” što ga je negdašnja općina Široki Brijeg poklonila najstarijem od braće – Slavi Lijanoviću.

FOTO: Ivan Ramić / ABCportal.info
FOTO: Ivan Ramić / ABCportal.info

Maske su tako pale, zapravo počele padati, jer na ovaj način se narod uvjerio da Lijanovići i nisu baš u nekakvoj financijskoj krizi ili čak kolapsu, kao što se nastojalo zadnjih mjeseci javnosti prezentirati. Nastradale su samo sitne ribe, no ne i somovi iz propalog Boljitka. S obzirom da su ugasili stranku došlo je vrijeme da se ponovno mogu javno pokazivati s lokalnim HDZ-ovcima i nema sumnje kako će HDZ BiH na predstojećim lokalnim izborima u Širokom Brijegu i općenito Hercegovini imati maksimalnu podršku ostataka “Plave revolucije”.

Nadalje, kako piše Dnevno.ba nije poznato da li su okupljeni tijekom večeri odgledali i najnoviji film za odrasle u kojem glavnu mušku rolu igra jedan od istaknutih članova obitelji Lijanović, a koji će se navodno uskoro moći kupiti po popularnoj cijeni od 10 KM, a što je manje nego “književni uradak” jednog od Lijanovića, u javnosti poznatog kao “Strikin mali”, pa uopće ne sumnjamo kako će ovaj film izazvati znatno pozitivnije reakcije nego “vesela sveska” koja je u javnosti doživjela apsolutni fijasko.

Dnevno.ba