Lijeva obala i Kočerin izborili plasman u četvrtzavršnicu Lige mjesnih zajednica Širokog Brijega

Ekipe Lijeve obale i Kočerina sinoć su izborile plasman u četvrtzavršnicu Lige mjesnih zajednica Širokog Brijega, dok je ekipa Knešpolja postala prvi polufinalist svladavši ekipu Turčinovića 5:3 u jednoj dopadljivoj i zanimljivoj utakmici, a što se od takvih protivnika jednostavno i moglo očekivati.

Knešpolje je ipak pokazalo kudikamo više što najbolje oslikava krajnji rezultat, a već večeras nas očekuju i preostala tri dvoboja četvrtzavršnice, a prvi od njih bit će sraz Ljutog Doca i Privalja što je Ljutodočanima svojevrsna prilika da uzvrate za prošlogodišnji poraz i prođu dalje.

Potom će na teren igrališta Osnovne škole u Klancu Crne Lokve i Dobrkovići koji su već međusobno igrali. Tada su Crnolokvani u skupini bili uspješniji, pa eto i Dobrkovićima prilike da uzvrate za taj poraz i izbore polufinale.

Nakon tih dviju utakmica slijedi istinska poslastica večeri, utakmica Lijeve obale i Kočerina, tradicionalno velikih protivnika koji imaju vjerojatno i najbrojniju publiku, a koji su također ovog ljeta već međusobno igrali u tom skupnom dijelu natjecanja kada je bilo 2:2, a što je tom prilikom odgovaralo Kočerinjanima jer im je bod bio potreban za osvajanje prvog mjesta.

Večeras dakako pobjeda treba i jednima i drugima, a svakako je upitno i koja ekipa ima više svježine pošto su sinoć igrali i jedni i drugi, pa je Lijeva obala sa 4:2 porazila prošlogodišnjeg prvaka Ljubotiće, dok je Kočerin teže od očekivanog s minimalnih 2:1 pobijedio Rasno.

Utorak, 01. kolovoza:

Lijeva obala – Ljubotići 4:2
Kočerin – Rasno 2:1
Knešpolje – Turčinovići 5:3

Srijeda, 02. kolovoza:

20.30: Ljuti Dolac – Privalj
21.30: Crne Lokve – Dobrkovići
22.30: Lijeva obala – Kočerin

Jabuka.tv