Liga za opstanak put u povijesti na Pecari, ali trenutna mlada ekipa HKK Široki će ponuditi uskoro svjetliju budućnost

Prvi put u povijesti HKK Široki, na Pecari će se igrati Liga za opstanak!

To je rezultat ekipe nakon regularnog dijela Lige 10 u kojoj su momci iz HKK Široki zauzeli 6.mjesto na tabeli. Regularni dio je za povijest i ime kakvo ima naš klub bio nažalost neuspješan, ali treba uzeti u obzir i neke okolnosti koje su se događale kao i činjenicu da nikad do sada nismo imali mlađu ekipu od ove. Priliku u njoj su mladi momci solidno iskoristili, vidjeli smo da u budućnosti možemo računati na mlade momke poput braće Drežnjak, da svijetlu budućnost u ovom sportu ako nastave sa radom mogu imati i Čolak i Zubac, a tu ne treba zaboraviti ni ostale koji su prepuni talenta kojeg samo treba dobro istrenirati i usavršiti.

Idući vikend počinje Liga za opstanak, u prvom kolu HKK Široki ide u goste kod Mladosti u Mrkonjić Grada, a sve pobjede i porazi protiv konkurenata u Ligi za opstanak su se prenijeli u nju i bit će jako teško do kraja izbjeći zadnju poziciju koja vodi u niži rang BH košarke, ali vjerujemo da se naši momci uz vašu podršku neće dovesti u tu poziciju.

Moguće je da će se naš klub pojačati pred LZO ako se nađe kvalitetno riješenje za nastavak prvenstva, poručili su iz HKK Široki.

SirokiBrijeg.info