KRSTANOVIĆ: Vjerujem da u uzvratu možemo odigrati bolje i plasirati se dalje u Kupu

Minimalno je Široki poražen u prvom od tri vezana duela sa Slobodom, ali to nije značajno, zapravo nikako pokvarilo atmosferu na Pecari. Slijedi prvenstveni okršaj sa Tuzlacima, opet na Tušnju, s tim da bi ovog puta mogli biti jači za povratnika Ivana Krstanovića.

– Nisam igrao u Kupu, ali vidio sam da su naši imali dosta prilika. Vjerujem da u uzvratu možemo odigrati bolje i plasirati se dalje u Kupu, poručio je stasiti napadač, ove sezone strijelac dva gola u prvenstvu.

Sloboda po njegovom sudu nije toliko loša, ne koliko to sugerira dojam nastao zbog organizacijskog kaosa u pozadini.

– Svi pričaju o tome koliko su lošiji, ali zapravo im je otišlo samo par igrača. Po mom sudu i dalje su među tri ekipe u BiH. I oni, ali i mi, zaslužujemo puno bolji plasman u prvenstvu od pozicija koje držimo.

Široki je osmi, dva mjesta ispod linije koja će postati vidljivom nakon 22. kola, kada se prvenstvo podijeli na Ligu za prvaka i ostanak. Krstanović vjeruje da skok u gornji dom tabele neće doći u pitanje…

– Dobili smo u Vitezu i sada se, s obzirom da razlike nisu velike, s još dvije-tri pobjede možemo probiti do samog vrha. Ljudi svašta pričaju, ali istina je da nismo ni sreće imali…, u nekoliko smo utakmica vodili i na kraju to prosuli, protiv Viteza u prvom pa Slobode u drugom kolu.

Imamo dobru momčad i vjerujem da će to u nadolazećim utakmicama doći do izražaja.

A prva nadolazeća opet se igra – na Tušnju. Ivan vjeruje da se oporavio od ozljede zgloba, očekuje minutažu.

– Brekalo se vratio nakon ozljede, a i ja sam počeo trenirati. Vjerujem da mogu odigrati, a na treneru je hoće li me staviti od početka ili na klupu.

Inače, Širokobriježani su se nakon srijede vratili kući, ali već danas ponovno će put Tuzle, gdje kao ni u Kupu neće moći računati na ozlijeđenog Brazilca Wagnera.

Dnevni list