Košarkaši Širokog već sutra bi na Pecari protiv Radnika mogli osigurati Ligu za prvaka

Nakon pauze zbog reprezentativnih kvalifikacijskih utakmica nastavlja se Prvenstvo BiH.

HKK Široki u srijedu na Pecari s početkom u 18 sati dočekuje momčad Radnika iz Bijeljine u 20. kolu Lige 11.

Široki bi pobjedom nad Radnikom mogao i teorijski potvrditi nastup u Ligi za prvaka, pod uvjetom da Mladost izgubi u Vogošći.

Trener Damir Vujanović najavio je utakmicu:

“Imperativ pobjede protiv Radnika postoji. Već sutra bi mogli znati hoćemo li osigurati Ligu za prvaka i prije nego što završi Liga 11. U prvenstvenoj stanci smo radili na podizanju tjelesne spreme i na uigravanju momčadi. Imali smo određenih problema jer su nam se trojica mladih igrača, Josip Batinić, Mate Šušak i Jure Soldo ozlijedili, tako da ih nismo mogli koristiti na treninzima, a ni sutra na njih ne možemo računati. Nije bilo ni Markusa Lončara koji je bio u reprezentaciji BiH, no danas se vratio i bit će spreman za sutra. Doveli smo Martina Junakovića i on će sutra debitirati u dresu Širokog. Vjerujem da ćemo pobijediti Radnik, a onda u preostale dvije utakmice, mirno i bez stresa pripremati se za ključni dio sezone”.

Pozivamo navijače da dođu podržati naše igrače.

Sponzor ove utakmice je Hering, a na utakmici gledatelje očekuje i standardna nagradna igra u kojoj se mogu osvojiti poklon paketi od klupskih sponzora.

SirokiBrijeg.info