Košarka u 2. ABA ligi nastavljena je nedugo iza novogodišnjih praznika, a u sklopu 14. kola košarkaši Širokog gostovali su u Beogradu kod Dynamic VIP Pay kluba te u dvorani Ranko Žeravica upisali pobjedu.

Košarkaši Dynamica dobro su otvorili susret u Beogradu, pa je prva četvrtina završena sa četiri poena prednosti u odnosu na Široki. Druga četvrtina pripala je gostujućem timu.

Ipak, Dynamic je hercegovački sastav u trećoj četvrtini razbio, pa su u samu završnicu ušli sa prednošću od jedanaest poena razlike, bilo je 66:55. Gostujuća ekipa se nije predala te su završnicu odigrali u velikom stilu, pa su na kraju preokrenuli rezultat u svoju korist, a četvrtu četvrtinu Široki je dobio sa 14 poena razlike te je na kraju rezultat glasio 80:85 za Široki.

Široki su do pobjede predvodili Dario i Mateo Drežnjak. Obojica su postigla po 22 koša, a Dario je ujedno proglašen za MVP susreta.

S druge strane, u redovima domaćeg tima najefikasniji su bili Gregor Glas sa 23, Miroslav Pašajlić 17 i Danilo Ostojić 13 poena.

Sport1.ba