Home Sport Košarka Košarkaši Gruda najavili osvajanje naslova prvaka Herceg Bosne

Košarkaši Gruda najavili osvajanje naslova prvaka Herceg Bosne

0
Košarkaši Gruda najavili osvajanje naslova prvaka Herceg Bosne

Omjer pobjeda i poraza 8:1, a taj jedini poraz dogodio se u posljednjem kolu protiv Čapljine i to za samo jedan koš. Takva je situacija s Grudama u Ligi Herceg Bosne, u sezoni 2017./2018.

Klub koji će iduće godine slaviti 42. rođendan prisjetio se ovog četvrtka slavnih dana, svojih početaka, a prva utakmica u povijesti kluba odigrana je protiv širokobriješke Mladosti, itekako davno, ali razgovaralo se i o novijoj povijesti kada je na klupi Gruda sjedio Vedran Bosnić, danas izbornik Švedske.

S igračima i stručnim stožerom, na tradicionalnom domjenku koji se ove godine održava u slavljeničkoj atmosferi, bio je i predsjednik Općinskog vijeća Grude i zaljubljenik u košarku Draženko Vranješ.

Nazočni su iznijeli svoje želje, a dato je i obećanje da se ide prema osvajanju Lige Herceg Bosne. Prošle godine Grude su bile druge, a u doigravanju za prvaka protiv Studenta puno je više govora bilo o sudačkim pogreškama, negoli o samom finalu. Stoga, u klubu vjeruju da takvih stvari do kraja sezone neće biti i da će natjecanje biti odigrano u fer i korektnom ozračju.

Grude su prvak polusezone, a cilj je na proljeće 2018. godine slaviti naslov prvaka Herceg Bosne! Košarkaši su to najavili na domjenku, a taj put kreće od veljače, s obzirom da su u prvom kolu drugog dijela sezone koje se igra od 28. siječnja Grude slobodne.

Grude.com