Knešpolje i Lijeva obala su jedan, a Ljuti Dolac i Dobrkovići drugi polufinalni par ovogodišnjeg izdanja Lige Mjesnih zajednica Širokog Brijega.

Ekipa Knešpolja već je u utorak “prokrčila” put do poluzavršnice nadigravši Turčinoviće, a ovog četvrtka će u susretu protiv Lijeve obale pokušati treću godinu uzastopce izboriti veliko finale na Pecari.

Naime, Lijeva obala je ponovno s Kočerinom remizirala, jer nakon onih 2:2 u skupnom dijelu natjecanja sada su ova dva suparnika odigrali utakmicu bez golova, pa su šesterci odlučivali pobjednika.

Sreća je bila na strani Lijeve obale koja je pobijedila 5:4 i tako stigla nadomak velikog finala, a s obzirom kako su spretno preskočili ovu zahtjevnu prepreku s pravom se već potajno nadaju da bi ove godine po drugi put mogli do titule prvaka.

Ljuti Dolac je dočekao trenutak za “slatku osvetu” Privaljčanima, koji su ih izbacili prošlog ljeta, te pobjedom 3:2 također izborio polufinale, baš kao što su napravili Dobrkovići svladavši Crnolokvane 5:2 čime su im također uzvratili za nedavni poraz u skupnom dijelu natjecanja, iako su Crne Lokve i u ovom dvoboju dugo držale neodlučenih 2:2, međutim u završnici su njihovi igrači pali i doživjeli poraz od objektivno ipak boljeg suparnika.

Srijeda, 02. kolovoza:

Ljuti Dolac – Privalj 3:2
Crne Lokve – Dobrkovići 2:5
Lijeva obala – Kočerin 0:0 (5:4)

Četvrtak (poluzavršnica), 03. kolovoza:

21.00: Knešpolje – Lijeva obala
22.00: Ljuti Dolac – Dobrkovići

Jabuka.tv