Info centar Europske unije u Bosni i Hercegovini Vas poziva na događaj ”Putujmo Europom” u Širokom Brijegu, koji će se održati u četvrtak, 29.08.2019. godine s početkom u 19:00 u Parku Sajmište.

Tijekom događaja sudionici će imati priliku razgovarati s mladim putnicima kojima je putovanje stil života, saznat ćete pojedinosti o kulturama, tradicijama i destinacijama širom Europe, pitati što vas zanima, dobiti ohrabrenje za vaše sljedeće putovanje, a budući putnici će dobiti i informacije o najjeftinijim načinima putovanja Europom, i sl.


Ako i sami želite putovati Europom, možda vam se želja i ispuni! Napravite svoj plan putovanja i prijavite se na nagradno natjecanje koje organizira Info Centar Europske unije u Bosni i Hercegovini. Financijski ćemo podržati najorginalnije i najbolje osmišljeno putovanje u iznosu od 1000 eura. Možda će upravo vaš plan biti nagrađen!

Pridružite nam se u Parku Sajmište u četvrtak 29.08.2019 u 19:00 i saznajte detalje nagradnog natjecanja, zanimljive informacije o europskim destinacijama, kulturnom naslijeđu i značaju mobilnosti mladih!

SirokiBrijeg.info