Kako li su samo pronađeni brzo “traktoristi orači” kružnih tokava

POSUŠJE – Kako se sve brzo pronađe, kada u mediji izađe. za ne povjerovat!

U Posušju ne zaobilaze kružni tok, nego idu preko njega!

Policijski službenici PU Posušje otkrili su identitet osoba koje su, u dva navrata u posljednji mjesec dana, s motornim vozilima uništavale zajednička materijalna dobra.

Noću s 15./16. veljače motorno vozilo, kojim je upravljala tada nepoznata osoba, ušlo je na travnati dio kružnog toka u mjestu Rastovača, nakon čega je vozač namjernim proklizavanjem kotača po travnatoj površini kružnog toka načinio materijalnu štetu, a potom se s vozilom uputio do kružnog toka kod PD Divna gdje se gdje ke s vozilom prešao preko zemljanog dijela, pričinivši materijalnu štetu.

Operativnim radom policijski službenici su utvrdili da je navedenu štetu počinilo motorno vozilo marke “Mitsubishi Pajero”, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao M. B. (21) iz Posušja, te će za počinjeni prekršaj isti biti sankcioniran putem prekršajnog naloga.

Sličan prekršaj počinjen je 23. siječnja na kružnom toku u mjestu Ričina, tada je PU Posušje zaprimila prijavu da nepoznata osoba, s motornim vozilom marke Mercedes njemačkih registarskih oznaka, uništava travnatu površinu kružnog toka u mjestu Ričina.

Postupajući po prijavi građana policijski službenici PU Posušje izišli su na mjesto događaja te zaustavili i kontrolirali motorno vozilo marke Mercedes, kojim je upravljao M. B. (22) iz Posušja, nakon čega je za počinjeni prekršaj isti sankcioniran putem prekršajnog naloga, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

SirokiBrijeg.info