U posljednjoj domaćoj utakmici u ovoj sezoni HKK Široki dočekuje ekipu Bošnjak iz Hadžića u utorak 11.04.2017. u 19:00 sati na Pecari.

Gledatelje očekuje i nagradna igra u kojoj se može osvojiti dres i poklon paketi.

Za službenu Facebook stranicu HKK Široki – utakmicu je najavio igrač Jan Močnik koji se također osvrnuo na sezonu provedenu u HKK Široki :

„Prvo bih želio čestitati suigračima i stručnom stožeru na osvojenom 1. mjestu u Ligi za ostanak. Sutra protiv Bošnjaka ćemo ući maksimalno ozbiljno kako bi došli do pobjede na posljednjoj domaćoj utakmici pred našim navijačima. Ova sezona je skoro pa završila, tako da mogu reći da, iako smo igrali Ligu za ostanak mislim da je na kraju to bila jedna jako pozitivno dobra sezona uz dosta uspona i padova, puno teških poraza, ali u isto vrijeme puno dobrih trenutaka. Lijepo je vidjeti kako ovi mladi igrači vole klub i kako se za njega bore. Što se tiče osobno mene i ove sezone, mogu reći da gdje god da sam igrao, uvijek sam davao 100% od sebe, uvijek može bolje, ali sam zadovoljan sezonom provedenom u Širokom uz ove mlade i talentirane igrače koji su jako napredovali od početka sezone, i dokazali da im se može vjerovati. Smatram da u životu nije bitno savršenstvo nego napredak. Vjerujem da smo ja, Kaštropil i Peršić im puno pomogli svojim iskustvom. Za kraj bih htio reći da se vidi da je HKK Široki veliki klub i da sigurno zaslužuje mjesto među najboljima, i jako mi je drago što sam i ja dio sportskog ponosa Hercegovine“.

SirokiBrijeg.info