Jako teška situacija u Grudama, igrači su stupili u ponovni štrajk

Nakon solidne utakmice protiv susjeda iz Posušja, nakon niza nesretnih situacija na utakmici, izgubili su rezultatom 1:2 i to u 92. minuti susreta. Ne bi to bilo nista čudno, ni taj rezultat da se u pripreme nije počelo tek tjedan dana prije početka prvenstva, ne njihovom krivicom, nego krivicom uprave kluba, kojima nije u interesu da se ovaj bivši premijeligaški klub ponovo postavi na noge.

Razumijemo da je situacija u klubu loša, zahvaljujemo sadašnjem predsjedniku koji je koliko-toliko održavao obećanja iz prosle godine, ali se ne mogu razumjeti obećanja prije ove polusezone da se igrači isplaćuju odmah poslije utakmice?! Zašto davati takva obećanja kada se to ne izvršava, možda se ne bi ni pobunili da sa takvim obećanjima nisu prosipali ‘maglu’ zadnjih 10 godina. Da su rekli da neće ništa biti od isplate, da igra tko hoće i ima želju, to bi bilo sasvim u redu od njih. Ali ovakvih priča su se naslušali i pustih obećanja.

Uprava HNK Grude ne mora davati simbolične cifre za igrače za ovu godinu, nego se sada ovako moli, jer je se već taj projekat započeo, da konačno završe pomoćni teren i da se stavi ta umjetna trava, jer su se javno skupljali novci za to, od samih igrača pa do donacija nekih javnih osoba, firmi i roditelja djece mlađih uzrasta. Ne znamo što se čeka više i koga, zašto narod varati već godinu dana, glavni teren je nikada gori, sezona je tek počela za šest uzrasta u ovome klubu. Neka bolja budućnost za djecu u klubu kojih ih je nikada više, jer treneri dobro rade s njima, se ne nazire, nekome nije u interesu! Zašto?

FB Druga liga FBiH – Jug