Izvješće MUP-a ŽZH vezano za prometnu nesreću u Širokom Brijegu sa smrtnim posljedicama 27-godišnjaka

Dana 26.09.2017. godineu 02,18 sati PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu o premetnoj nezgodi u ul. Pobijenih franjevaca u Širokom Brijegu u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo i da je vozač povrijeđen, te da je pozvana hitna pomoć Doma zdravlja Široki Brijeg.

Po zaprimanju prijave na mjesto događaja izišli su policijski službenici gdje su zatekli djelatnike Doma zdravlja koji su povrijeđenog smjestili u vozilo hitne pomoći i odvezli u SKB Mostar gdje je i preminuo a radi se o M.G. (27) iz Mostara koj je upravljao vozilom marke Renault, megan, sive boje i isti se kretao magistralnom cestom M-6.1 iz smjera Mostara u smjeru Širokog Brijega te je je dolaskom do kritičnog mjesta prešao na lijevu kolničku traku, silazi van kolnika na lijevu stranu gledano iz smjera Mostara u smjeru Širokog Brijega i prednjim djelom vozila ostvaruje kontak s betonskim zidom kom prilikom dolazi do prevrtanja vozila na magistralni cestu.

Očevid na mjestu događaja obavili su zamjenik Glavnog tužitelja ŽT ŽZH u Širokom Brijegu i policijski službenici PU Široki Brijeg.

SirokiBrijeg.info