IVAN SESAR: Jedni su mi zamjerili što sam igrao za Sarajevo, drugi su mi zamjerili na izlascima s društvom

Ivan Sesar od ponedjeljka i službeni nije nogometaš Širokog Brijega.

Iskusni veznjak je u razgovoru za Sportske novosti otvorio dušu kazavaši kako mu je zamjerano što je tokom karijere igrao za Sarajevo.

”Ja sam samokritičan i realan. Nisam pružio ono što se od mene očekivalo. Ne treba meno netko reći da sam dobro igrao kad tako nije bilo. Ja to najbolje znam. Od mog dolaska u Široki Brijeg bila su podijeljena mišljenja. Jedni su mi zamjerili što sam igrao za Sarajevo, drugi su mi zamjerili na izlascima s društvom. Bio sam “momak na lošem glasu” iako ne smatram da sam takav. Istina je da volim život, druženja, zabave, ali nikad nisam preskočio trening, na treninzima sam uvijek maksimalno ozbiljno radio, nijedan izgred nisam napravio, nikad nisam izlazio uoči utakmice”, kazao je Sesar te poželio svim sada već bivšem klubu sreću na eurosceni:

“Sretan sam zbog osvajanja kupa. Široki Brijeg je moj klub, i bez obzira na to što ću ja sutra negdje drugdje igrati, momcima želim puno uspjeha u idućoj sezoni, želim im da što duže ostanu u Europi”.

Sesar se nedavno spominjao i kao moguće pojačanje Željezničara, ali kako sada stvari stoje od njegovog dolaska na Grbavicu za sada nema ništa.

Sportske.ba