Ilidžanke i rukometašice iz Vukovara dolaze u Gruda

Ovog puta rukometašice Gruda igraju utakmicu 17.kola Premijer lige BiH protiv ekipe ŽRK Ilidža.

Gošće sa Ilidže u Grude dolaze nakon velikog uspjeha i plasmana na završni turnir u KUP-u BiH. Osim toga ekipa Ilidže trenutno zauzima 5. mjesto na ljestvici Premijer lige BiH s tim u ovom dijelu sezone Ilidžanke ne znaju za poraz.

U 4 odigrane utakmice ovog proljeća , tri puta su slavile i odigrale neodlučeno u Jablanici protiv Neretve.

Naše rukometne kraljice i ovog proljeća blistaju. Odigrale su 4 utakmice u Premijer ligi BiH i 2 utakmice u KUP-u i svih šest puta slavile. Međutim pred njima je najteži dio sezone što se tiče Premijer lige, kazali su iz HŽRK Grude.

Utakmica protiv Ilidže je od velikog značaja jer će u slučaju pobjede naš djevojke napraviti još jedan važan korak ka trećem uzastopnom naslovu prvaka države. S obzirom da nakon ove utakmice slijede dva gostovanja i to u Jablanici kod Neretve i u Tuzli kod Jedinstva, za mirna putovanja na ta gostovanja ,pobjeda protiv Ilidže bi bila najbolja priprema.

Ono što je sigurno je da nas u subotu u Grudama očekuje dobra rukometna utakmica i da će svi koji dođu u gradsku sportsku dvoranu Bili Brig moći uživati u lijepim potezima i dobrom rukometu.

Nedjelja je rezervirana za prijateljsku utakmicu između HŽRK Grude i naših prijatelja iz grada heroja,grada Vukovara.

Već osmu godinu vukovarske rukometašice nam u travnju mjesecu dolaze u goste i zajedno sa našim rukometašicama paljenjem svijeća, polaganjem vijenaca i rukometnim utakmicama odaju počast našim bojovnicima stradalim na Kupresu 1992. godine.

Ove godine Vukovarke u Grude dolaze u petak 07.04.2017. da bi u subotu posjetile Međugorje i Mostar te na Ledincu zapalile svijeću na spomeniku generala Blage Zadre, a uvečer navijale za naše cure u utakmici protiv Ilidže.

U nedjelju će cure iz obje ekipe i predstavnici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata zapaliti svijeće i položiti cvijeće na Spomeniku poginulim braniteljima u Grudama ,a nakon toga odigrati i rukometnu utakmicu.

Pozivamo Vas da budete dio ovih rukometnih zbivanja i da pomognete našim djevojkama u pohodu na treći uzastopni naslov prvakinja Bosne i Hercegovine.

Isto tako da svojom nazočnošću uveličate program obilježavanja 25.obljetnice stradanja naših bojovnika na Kupresu.

HŽRK Grude – ŽRK Ilidža, subota, 08.04.2017. u 17.30 sati

ŽRK Vukovar-HŽRK Grude, nedjelja ,09.04.2017. u 13.00 sati

HŽRK Grude