I Milan Bandić podržao Blagu Petrica kao istinsko osvježenje na izborima u Hercegovini

Neovisni kandidat za načelnika Općine Posušje Blago Petric ovih dana se susreo sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem koji je Petricu pružio punu potporu na predstojećim lokalnim izborima.

“Blagu Petrica i obitelj Petric poznajem dugi niz godina. Smatram da je obitelj Petric iznimno vrijedna i dobra hercegovačka obitelj, a Blagu vidim kao čovjeka koji će uspješno voditi Općinu Posušje kroz sljedeći mandat. Posebno me veseli činjenica da je Posušje ove godine na festivalu demokracije Posušanima ponudilo dva kandidata između kojih građani mogu birati. To, primjerice, nije bio slučaj u mojim rodnim Grudama gdje je kandidat samo jedan, ali sam uvjeren kako će Blago Petric na čelu Posušja pokrenuti taj pozitivni trend u Hercegovini u nekim drugim izbornim ciklusima”, rekao je nakon druženja s Petricem u Poganoj Vlaci prvi čovjek Zagreba Milan Bandić.

Budući načelnik Posušja Blago Petric ističe kako je počašćen potporom čovjeka koji je godinama uspješno vodio hrvatsku metropolu.

“S gospodinom Bandićem sam na druženju proveo nekoliko sati i moram kazati kako se od našeg Milana definitivmo može naučiti jako puno. Njega su ljudi u Zagrebu birali puno puta za čelnu funkciju u tom gradu i to sigurno nije slučajnost. Zahvalan sam Milanu na ovoj potpori i ohrabren njegovom riječima u nedjelju sa svojim Posušanima idem od Posušja napraviti VAŠU općinu, a ne njihovu kako to moji oponenti žele”, rekao je Petric i dodao kako će Posušje postati općina jednakih ljudi.

“Osim Bandića, hvala i mnogim poduzetnicima iz Posušja koji su mi dali potporu. Jedna od mojih politika je razvoj malog i srednjeg poduzetništva stoga mi je i njihova potpora od iznimne važnosti”, zaključio je Petric.