Što drugo svima vama reći nego – Hvala vam svima što ste nam dali povjerenje kroz ovih 365 dana koji su iza nas.

Uvijereni smo kako nas neće ni ove godine meteorit pogoditi i sve sravniti, iako to i ne bi bilo loše na jednu stranu, al eto imamo mi svoje političare koji to vrhunski polako odrađuju.

Zanimljiva godina je ovo bila u Županiji Zapadnohercegovačkoj koju su nam najviše podarile vladajuće strukture i na kojima im portal SirokiBrijeg.info neizmjerno zahvaljuje jer smo imali što i o čemu pisati.

Zahvale isključivo upućujemo našim dragim županima, ministrima, načelnicima, gradonačelniku koji su znali kako se dobro provesti, najesti i narod glupostima opteretiti kako bi skrenuli pozornost na važne stvari kojima bi se svi zajedno trebali pozabaviti i rješavati na dobrobit sviju nas. Hvala svoj ostaloj političkoj mašineriji koja nam je upotpunjavala rubrike iz dana u dan i da svih njih nije bilo portal SirokiBrijeg.info bio bi “dosadan”!

Na kraju najveće zahvale upućujemo svim našim čitateljima koji su prepoznali naš rad koliko god se nekome on sviđao ili ne u kojemu nema političkog utjecaja na portal i gdje će svi biti nagrađeni u tekstovima kroz svoje zasluge koje na terenu ostvaruju.

Prvenstveno, nije nam cilj nekoga izravno blatiti, nego upozoriti na pogreške i skrenuti pozornost na realnost. Bilo je onih kojima nije svejedno, a bilo je i onih koji su shvatili što smo svo vrijeme pisali i objavljivali.

Kao malo tko u svome mjestu, nastojali smo prikazati kulturne, sporstke, političke i ostala zbivanja kroz naše brojne video priloge i javnosti prikazati kako ima puno pozitivnih, dobrih a i onih manje dobrih stvari.

Stoga se nadamo i vjerujemo, kako ćemo skupa 2018. godinu stvarati bolju za sve nas, a ne za pojedince. Portal SirokiBrijeg.info i dalje će biti portal koji će biti dio naroda i neka vrsta oporbe/korektiva bilo koje politike koja je na vlasti i koji će se boriti za budućnost i generacije koje će doći, koliko god se to nekome sviđalo ili ne, mi ćemo ostati svoji!

Još jedno Veliko Hvala svima. Sretna vam Nova 2018. godina uz želju da svima bude ljepša i bolja, godina koju ćete pamtiti po dobrim stvarima!

Uredništvo portala SirokiBrijeg.info