HŠK Posušje u najzanimljivijoj polu sezoni u povijesti, i prekretnici koja će odlučiti u kojem smjeru će ići

Već tri mjeseca su prošla od famozne proslave titule prvaka Druge lige, koja je proslavljena na Gs. Bare u Čitluku.

Klub je nakon 8.godina igranja ovog ranga natjecanja uspio uzeti titulu i na Mokri Dolac donijeti pobjedničko ozračje. Igrački kadar u zimskom prijelaznom roku pokazat će, da li klupsko vodstvo i čelnici grada žele svojim sugrađanima/navijačima donijeti nešto novo u grad.

Za sada klub je angažirao Juru Glavinu, a Mokri Dolac napustio je talentirani Dominik Begić. Praktički ovim potezom smo na nuli i čekamo pravi odgovor i prvu potvrdu da se na Mokrom Docu misli ozbiljno.

Trener Leo Slišković prozivku će obaviti 1.2.2018. i početi s radom i igračima koje mu je uprava dala na raspolaganje. Zaista će biti zanimljivo pratiti sljedećih desetak dana atmosferu i igrače koji će doći na Mokri Dolac.

Hoće li u startu klub stati ili će odmah pokazati zube i jurišom krenuti ka toliko željenoj tituli prvaka. Valjda je svim u gradu jasno, da smo u svim segmentima prerasli ovaj rang natjecanja i iskoračili iznad Gruda, Ljubuškog, Tomislvgrada, Livna itd.

Navijači su najavili pohod na svaku domaću i gostujuću utakmicu, te njihov pritisak na vodstvo grada sigurno neće izostati.

Prva utakmica igra se već 10.3. u Grudama, kada su najavljen navijači korteo u grad Sv.Kate. Gospodarstvo je najveća prekretnica jednog nogometnog kluba tj sponzorstvo od kojeg klub treba da živi. Klub životari od općine i pokojeg domaćeg zaljubljenika u plavo- bijelu boju i to tako traje već osam ljeta.

Mnogi čekaju početak prvenstva i raspleti na kraju ove sezone. Čeka nas možda jedna od najzanimljivih polu sezona u povijesti kluba, jer ovo je velika prekretnica koja će odlučiti u kojem smjeru će ići HŠK Posušje. Svi skupa trebamo stati uz klub i izboriti prvo mjesto i čelnike grada i gospodarstvo dovesti pred vrata, koja će biti teško zatvoriti. Jer zatvoriti tisuće usta neće biti lako, a nogomet kuca na vrata kuće gdje je bio voljen. Nadajmo se da našu titulu na kraju neće oduzeti ljudi u crnom i ukrasti ponovno klub našim navijačima.

Dvadeset dva domaća momka pokušati će svojim zalaganjem, ljubavlju i znojem razveseliti grad koji spava deset mjeseci u godini, a oživi samo kad ga probude turisti i iseljenici. Ovim putem vam poručujemo, da će se igrači, trener i navijači boriti svim srcem da uspijemo u nečem što sanjamo već osam ljeta, poručili su iz HŠK Posušje.

SirokiBrijeg.info