HRK Široki: “Dragi Darko, znaj da te ovaj klub i svi tvoji bivši suigrači nikada neće zaboraviti”

ŠIROKI BRIJEG – U subotu oko 16 sati život je tragično izgubio Darko Draškić (1994.) koji je imao nesreću s čamcem na rijeci Lištici utopivši se uslijed prevrtanja čamca u kojem je bilo pet mladića.

Tako se u nepuna 24 sata dogodila i druga teška nesreća sa smrtnim posljedicama na prostoru širokobriješke općine pošto su prethodno u prometnoj nezgodi smrtno stradala dva momka iz Nevesinja u dobi od 22 i 24 godine.

Darko je bio uistinu sjajan momak, a 2006. godine počeo je braniti za mlađe uzraste HRK Širokog, da bi se za par godina pridružio seniorskoj momčadi gdje je bio prvi vratar sve do 2014. godine kada je morao prekinuti karijeru zbog ozljede oka.

Svi koji su ga poznavali neizmjerno su tužni i šokirani zbog smrti Darke, jer nema riječi kojima se može opisati ova tragedija.

“Dragi Darko, znaj da te ovaj klub i svi tvoji bivši suigrači nikada neće zaboraviti, zauvijek ćeš živjeti u našim sjećanjima i srcima! Uprava, stručni stožer te svi igrači i igračice Hrvatskog rukometnog kluba Široki izražavaju najdublju sućut obitelji, rodbini te prijateljima našeg Darke. Počivaj u miru Božjem i nek’ ti je laka ova naša hercegovačka zemlja” – priopćili su iz HRK Široki.

Ispraćaj Darke bit će u ponedjeljak u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice u Klancu, a obitelj će sućut primati od 17.00 sati. Sveta misa zadušnica bit će služena uz pokop na groblju Sajmište (Borak) u Širokom Brijegu.

[DARKO, POČIVAJ U MIRU BOŽJEM]

U subotu oko 16.00 sati život je tragično izgubio naš bivši vratar Darko Draškić…

Posted by HRK Široki on 18. lipnja 2016

SirokiBrijeg.info