HDZ1990: Osuđujemo zapošljavanje osoba sa sumnjivim diplomama

LJUBUŠKI – “HDZ 1990 osuđuje zapošljavanje ljudi sa sumnjivim diplomama, na temelju stranačke i obiteljske pripadnosti koje se provodi u našoj općini. Takva politika zapošljavanja podobnih i poslušnih a ne sposobnih nas je i dovela gdje jesmo, te nas i dalje ekonomski, socijalno, društveno i moralno urušava. Ne vodi se računa o socijalnoj situaciji pojedinaca kao ni o našim braniteljima. Najočitiji primjer je naplata parkinga gdje se moglo zaposliti nekoliko branitelja koji su bez posla ali to nije urađeno. Zašto? To moramo pitati HDZ BiH i načelnika Barbarića”, navodi se u današnjem priopćenju općinske organizacije HDZ-a 1990.

Nerad, neorganiziranost i nepoštivanje radnog vremena općinskih službi i njihovih uposlenika zaslužuje ipak poseban tekst, smatraju u ovoj stranci.

“U Ljubuškom se ne vodi politika za opće dobro već HDZ BiH postavlja samo jedno pitanje: Jesi li naš (HDZ BiH)? Ukoliko nisi sva vrata su ti zatvorena ali ukoliko jesi otvorena su ti i ona koja ne bi smjela biti otvorena. Zato će se HDZ 1990 Ljubuški ustrajno boriti protiv toga jer je takva politika loša, nemoralna i pogubna” – kaže se na kraju priopćenja.

SirokiBrijeg.info