Grudske rukometašice svoju prvu pripremnu utakmicu odigrale protiv ekipe iz Splita

I ove godine, možemo reći već tradicionalno, grudske rukometašice svoju prvu pripremnu utakmicu igraju protiv svojih splitskih suparnica. Gruđankama je ovo bila prva provjera nakon dvotjednih priprema na povećanju tjelesne spremnosti. Vidjelo se da su cure željne igre ,ali se vidjelo i da odavno nisu igrale pa je bilo dosta pogrešaka što je sasvim normlano za ovu fazu priprema.

Domaće rukometašice su bolje otvorile utakmicu i u prvim minutama imale rezultatsku prednost. u drugoj polovini prvog polvremena Splićanke su preokrenule rezultat i na odmor otišle sa 5 pogodaka predsnosti. U drugom poluvremenu igralo se sa dosta oscilacija na obje strane pa je prednost gošći iznosila od 1 do 8 golova,Sve igračice obje ekipe su dobile prigodu za igru i krajnji rezultat je bio 25:32.

Od nedjelje mlađe grudske rukometašice sudjeluju na turniru u Međugorju i to sa po jednom ekipom u svim dobnim skupinama, dok seniorke nastavljaju sa treninzima u Grudama.

HŽRK “Grude” Grude-ŽRK Split 2010 25:32(10:15)

HŽRK “Grude” Grude: Ana Križanac, Anđela Milas, Amanda Marić 7, Nikolina Čutura 6, Ana Nikić, Matea Bandić, Andrea Prusina 7, Martina Kraljević, Klara Mikulić 2, Anita Azinović 1, Tina Bandić, Anđela Boras, Ana Kondža 2.

Trener:Zlata Zubac

ŽRK Spolit 2010: Ivona Stilinović, Magdalena Ećimović, Anđela Zelić 7, Ljubica Plazibat 3, Renata Kezić 10, Venera Surjan 2, Nina Cvitanović 1, Klara Rbić, Lucija Ercegović 2, Ilijana Bodrožić, Andrea Šimić, Sara Sablić 6, Nikolina Banje 1.

Trener: Nenad Rogulj

HŽRK Grude