Došli smo do same završnice jesenskog dijela Premijer lige za rukometašice. Naše prvakinje, ekipa HŽRK Grude dočekuje zadnju domaću utakmicu na 1.mjestu ljestvice sa 9 pobjeda u 9 odigranih utakmica.

Grudske rukometašice su postale sportski brand ne samo Gruda nego i cijele Hercegovine. Jedna sportska ekipa koja u prvenstvenim i KUP utakmicama nije doživjela poraz preko 3 godine ili preko 70 utakmica ulazi u sportsku povijest te države. A to su upravo naše grudske rukometne kraljice postigle.

Naše su cure sada došle na korak do osvajanja naslova jesenskih prvakinja BiH. Od tog naslova dijeli ih još jedan korak, a to je najteža i najvažnija utakmica ove jeseni protiv OŽRK Jedinstvo iz Tuzle. Utakmica se igra u subotu 25.11.2017.g. u 16.30 sati u Grudama.

OŽRK Jedinstvo AtlasRelax Tuzla je klub koji ima daleko najskuplju ekipu u Premijer ligi BiH za rukometašice u koji su dovedene igračice iz svih krajeva BiH te iz nekoliko drugih država.

U svojim najavama kako cijele sezone tako i pojedinačnih utakmica iz tuzlanskog kluba bučno se najavljuje osvajanje naslova prvakinja BiH sa stalnom „prijetnjom“ prekida dominacije grudskih rukometašica u BH ženskom rukometu.

Dodatna motivacija za tuzlanski klub pred utakmicu u Grudama je i njihova pobjeda(31:30) nad grčkim PAOK-om u europskom Challange cupu što je prva pobjeda nekog ženskog rukometnog kluba iz BiH u europskim natjecanjima u zadnjih nekoliko godina.

Naše cure igraju odlično što su pokazale posebno na zadnja dva teška gostovanja u Zavidovićima i Goraždu i u subotu će svakako dati sve od sebe da odigraju dobru utakmicu i ostvare pobjedu u najvažnijoj utakmici sezone.

Velika pomoć bi im trebala bit podrška sa tribina

Svaki gledatelj u subotu će biti važan za naše cure i zato Vas molimo da povede i svoje prijatelje kako bi „Grudske cure, kćeri bure…“ imale što veću potporu sa tribina i kako bi lakše došle do nove veoma važne pobjede.

Odlučili smo se za termi n u 16.30 sati zbog toga da se ne bi poklapao sa terminom kulturno umjetničke priredbe „Kamena ljepotica“ koja se održava u 18.00 sati, tako da će gledatelji moći stići sa rukometa u obližnji boćarski dom na folklor, navodi se u priopćenu prvakinja BiH.

SirokiBrijeg.info