Home Sport Rukomet Grudske rukometašice pozivaju sve na gromoglasnu zajedničku podršku na zadnjoj ovosezonskoj domaćoj utakmici

Grudske rukometašice pozivaju sve na gromoglasnu zajedničku podršku na zadnjoj ovosezonskoj domaćoj utakmici

0
Grudske rukometašice pozivaju sve na gromoglasnu zajedničku podršku na zadnjoj ovosezonskoj domaćoj utakmici

Došli smo do same završnice jesenskog dijela Premijer lige za rukometašice. Naše prvakinje, ekipa HŽRK Grude dočekuje zadnju domaću utakmicu na 1.mjestu ljestvice sa 9 pobjeda u 9 odigranih utakmica.

Grudske rukometašice su postale sportski brand ne samo Gruda nego i cijele Hercegovine. Jedna sportska ekipa koja u prvenstvenim i KUP utakmicama nije doživjela poraz preko 3 godine ili preko 70 utakmica ulazi u sportsku povijest te države. A to su upravo naše grudske rukometne kraljice postigle.

Naše su cure sada došle na korak do osvajanja naslova jesenskih prvakinja BiH. Od tog naslova dijeli ih još jedan korak, a to je najteža i najvažnija utakmica ove jeseni protiv OŽRK Jedinstvo iz Tuzle. Utakmica se igra u subotu 25.11.2017.g. u 16.30 sati u Grudama.

OŽRK Jedinstvo AtlasRelax Tuzla je klub koji ima daleko najskuplju ekipu u Premijer ligi BiH za rukometašice u koji su dovedene igračice iz svih krajeva BiH te iz nekoliko drugih država.

U svojim najavama kako cijele sezone tako i pojedinačnih utakmica iz tuzlanskog kluba bučno se najavljuje osvajanje naslova prvakinja BiH sa stalnom „prijetnjom“ prekida dominacije grudskih rukometašica u BH ženskom rukometu.

Dodatna motivacija za tuzlanski klub pred utakmicu u Grudama je i njihova pobjeda(31:30) nad grčkim PAOK-om u europskom Challange cupu što je prva pobjeda nekog ženskog rukometnog kluba iz BiH u europskim natjecanjima u zadnjih nekoliko godina.

Naše cure igraju odlično što su pokazale posebno na zadnja dva teška gostovanja u Zavidovićima i Goraždu i u subotu će svakako dati sve od sebe da odigraju dobru utakmicu i ostvare pobjedu u najvažnijoj utakmici sezone.

Velika pomoć bi im trebala bit podrška sa tribina

Svaki gledatelj u subotu će biti važan za naše cure i zato Vas molimo da povede i svoje prijatelje kako bi „Grudske cure, kćeri bure…“ imale što veću potporu sa tribina i kako bi lakše došle do nove veoma važne pobjede.

Odlučili smo se za termi n u 16.30 sati zbog toga da se ne bi poklapao sa terminom kulturno umjetničke priredbe „Kamena ljepotica“ koja se održava u 18.00 sati, tako da će gledatelji moći stići sa rukometa u obližnji boćarski dom na folklor, navodi se u priopćenu prvakinja BiH.

SirokiBrijeg.info