Grude Centar pobjednik Malonogometne lige MZ Grude 2017.

Sinoć je završeno ovogodišnje izdanje LMZ općine Grude 2017.

U 20 odigrana je revijalna utakmica HNK Grude godišta ’03. i ’04. između ekipa Plavi i Bijeli, a slavila je ekipa Plavi rezultatom 1:5 . Za Plave pogotke su postigli Veselko Ćorluka, Luka Vlašić 3 gola te Josip Galić , a za Bijele strijelac je David Nikić.

U utakmici za treće mjesto sastali su se Ružići i Dragićina. Utakmica je završila rezultatom 2:1, te je tako ekipa Ružići osvojila treće mjesto. Strijelac za pobjedničku ekipu je Ivan Bandić sa 2 pogotka , dok je za Dragićinu zabio Ante Leko .

Odličnu finalnu utakmicu odigrali su Drinovci II i prošlogodišnji pobjednici Grude Centar. Ove ekipe su se sastale u finalu 2012. godine a tada je ekipa Grude Centar slavila rezultatom 2:1.

U sinoćnjoj sjajnoj utakmici nakon penala slavila je ekipa Grude Centar rezultatom 5:3. U regularnom vremenu bilo je 1:1, a strijelci su bili Robert Majić i Ivan Ćorluka.

Pehar za Fair Play dobila je ekipa Cerov Dolac. Najbolji vratar je Joško Rogić, a najbolji strijelac te najbolji igrač turnira je Ante Ćorluka.

Ekipa Grude Centar predstavljat će općinu Grude po šesti put na Ligi Hercegovine koja se ove godine igra u Širokom Brijegu od 21. do 25. kolovoza.

Finalnu večer uveličale su Grudske mažoretkinje i grupa Stare Note.

Više fotografija & video na: Grude-online.info