Gruđanke preko ekipe iz Dubice do nove pobjede i novih bodova

Od samog početka utakmice aktualne prvakinje BiH su domaćinima dale do znanja da su došle po novu pobjedu i bodove. Nakon vodstva gošći od 2:0, domaća ekipa je smanjila na 1:2 u 4.minuti da bi nakon toga Gruđanke u 7 minuta napravile 6:0 i tako se odmah odvojile na rezultatsku udaljenost koja je bila nedostižna. Dubičanke u napadu nisu imale rješenja za čvrstu i pokretljivu obranu grudske ekipe, a s druge strane bile su nemoćne u obrani na nalete grudskih rukometašica sa svih pozicija. Na kraju prvog poluvremena rezultat na semaforu je glasio 11:19.

Drugo poluvrijeme je počelo ponovo boljom igrom gošći koje su u 35.minuti imale prednost od 24:12. Do kraja utakmice Gruđanke su rutinski održavale prednost koja se uglavnom kretala od 8 do 12 golova prednosti i tako došle do nove sigurne i uvjerljive pobjede od 33:24.

Na kraju utakmice proglašene su i najbolje igračice, a to Nikolina Čutura su kod ekipe HŽRK Grude , a Jovana Ilić kod ekipe ŽRK Dubica.

13.kolo Premijer lige BiH, sezona 2017/2018

ŽRK Dubica- HŽRK Grude 24:33 (11:19)

ŽRK Dubica: Marijana Đenadija, Jovana Slijepčević, Ivana Banjanin, Jovana Ilić 12(5), Dajana Ignjatović 2, Nađa Arnautović 4, Dragana Kremenović 2, Sara Majkić, Helena ĆuriĆ 3, Isidora Kršić 1, Ana Pejaković, Dragana Stojnić, Danijela Misirača, Nina Tepić, Milica Kondić, Dajana Burazor

Trener: Boris Suvajac

Sedmerci:10(6)
Isključenja:4 min

HŽRK Grude: Darjana Vukliš 1, Anđela Milas, Amanda Marić 4, Nikolina Čutura 9(2), Lejla Kasumačić, Anita Azinović 4, Ana Nikić, Ana Vrančić 4, Martina Vukanović, Iva Artuković, Andrea Prusina 3, Lara Šimić, Edina Demić 7, Anđela Boras 1, Nikolina Brnada

Trener:Zlata Zubac

Sedmerci: 5(3)
Isključenja:10 min

HŽRK Grude