Gruđankama u goste dolazi ekipa Mire iz Prijedora

Nakon teškog gostovanja (zbog dugog putovanja i snijega) u Kozarskoj Dubici grudske rukometašice na svom parketu dočekuju ekipu Mire iz Prijedora.

Prijedorčanke na nedjeljnu utakmicu dolaze sa 8. mjesta Premijer lige i sa 15 osvojenih bodova do sada. Ekipa Mire je u ovom proljetnom dijelu pojačana za Branku Majstorović i sigurno će usprkos dva startna poraza u nastavku natjecanja igrati sve bolje i zauzeti mjesto u gornjem dijelu ljestvice. Uostalom i jesenas je ŽRK Mira startala dosta loše, ali je u nastavku ostvarila 5 pobjeda i pokazala da se radi o mladoj i kvalitetnoj ekipi koja može pobijediti svakog protivnika.

Gruđanke i ovu utakmicu dočekuju kao vodeća ekipa Premijer lige. Utakmica protiv ŽRK Dubice koja je najavljivana kao derbi je odigrana kvalitetno i bez ikakvih problema je upisana sigurna i uvjerljiva pobjeda. Nadolazeća utakmica protiv ekipe Mire će biti prigoda da se pokuša novom pobjedom učvrstiti vodeće mjesto na ljestvici. Cure su dobro pripremljene i u prve dvije utakmice su pružile dobru igru pa se nadaju da će tako nastaviti i u nedjelju.

Utakmice između HŽRK Grude i ŽRK Mira uvijek su bile efikasne i lijepe za gledanje pa će tako zasigurno biti i ove nedjelje. Zbog toga djevojke HŽRK Grude pozivaju sve ljubitelje rukometa da dođu i uživaju u dobrom rukometu.

SirokiBrijeg.info