Gradska športska dvorana u Grudama za vrijeme kiše postaje “Gradski bazen”!

GRUDE – Umjesto sportaša na treningu i utakmicama, na parketu Gradske športske dvorane u Grudama već danima dominiraju najloni i kante koje skupljaju vodu jer krov prokišnjava na sve strane. S ovim problemom se već godinama u kišnom razdoblju suočavaju svi koji koriste ovu dvoranu za treninge i utakmice, od rukometaša, košarkaša do rekretivaca koji imaju uplaćene termine, a njihovo nezadovoljstvo je ovih dana sve veće budući da smo ušli u kišno razdoblje.

U Ženskom rukometnom klubu su zadovoljni ovom godinom budući da nije bila kišna, pa su uspjeli odraditi 90% treninga i utakmica u dvorani. Međutim ovi kišni dani im donose probleme pa odrađuju treninge u srednjoškolskoj dvorani. Isto se snalaze i košarkaši koji uz rukometaše najviše osjete problem prokišnjavanja dvorane jer ju najviše i koriste.

Ovaj problem možda ne bi bio toliko upečatljiv da se već godinama isti problemi ne ponavljaju, a najgore od svega je to što je u rujnu 2014. godine rađena sanacija krovišta dvorane u koju su uloženi deseci tisuća maraka, i izgleda bez uspijeha.

Kako Grude Online neslužbeno doznaje, dvorana trenutno prokišnjava na preko 30 mjesta i potpuno je van funkcije dok se ne poprave propusti na krovištu, ili ne prestanu oborine.

Grude-online.info