ŠIROKI BRIJEG – U Četvrtak u Širokom Brijegu održan je sastanak predstavnika Vijeća mladih Županije Zapadnohercegovačke sa gradonačelnikom grada Širokog Brijega Mirom Kraljevićem, predsjednikom Gradskog vijeća Vinkom Topićem, službenicom za mlade Monikom Buhač Glavaš i službenikom za odnose s javnošću Gradske uprave Dragom Martinovićem. Sastanku su nazočili i članovi Vijeća mladih Širokog Brijega.

U uredu gradonačelnika razgovaralo se o mnogim temama: aktivizmu mladih, suradnji mladih sa Gradskom upravom, poticajima za mlade, položaju mladih, implementaciji Zakona o mladima Federacije Bosne i Hercegovine, projektima za mlade, sustavu obrazovanja i mnogim drugim.

vmkmk21042016 0

Izražena je nada u još bolju suradnju Vijeća mladih i Gradske uprave u Širokom Brijegu u narednom periodu, a gradonačelnik Kraljević je istaknuo važnost aktivnih mladih u društvu, te da je on osobno uvijek bio i da će biti snažna podrška mladim ljudima.

Razgovaralo se o novim projektima, zajedničkim aktivnostima i drugim mogućnostima suradnje. Gradonačelnik Kraljević dao je snažnu podršku radu i djelovanju Vijećima mladih na svim razinama.

vmkmk21042016 2

Nakon sastanka, razgovo i druženje, nastavilo se u restoranu Borak.

Vijeće mladih Županije Zapadnohercegovačke